VIITORII ȘOFERI români au probleme. Mai mult de jumătate PICĂ proba practică
Guvernul modifică prevederile Codului Rutier pentru a preveni "live-ul la volan"
Ultima Ora Social

UIMITOR. 230 de permise de conducere SUSPENDATE DE POLIȚIA RUTIERĂ de Crăciun

UIMITOR. 230 de permise de conducere SUSPENDATE DE POLIȚIA RUTIERĂ de Crăciun

Poliţiştii de la Rutieră din întreaga ţară au reţinut într-o singură zi, în Ajunul Crăciunului, peste 230 de permise de conducere. În total, oamenii legii au intervenit la peste 3.200 de evenimente, dintre care 2.733 au fost sesizate prin sistemul unic de urgenţă 112.

Potrivit datelor de la Inspectoratul General al poliţiei Române, au fost constatate 750 de infracţiuni.

În Ajunul Crăciunului, în teren au fost prezente 4.050 de patrule şi s-a acţionat, pentru prevenirea accidentelor rutiere, cu 256 de aparate radar. În urma acţiunilor, oamenii legii au prins în flagrant 105 persoane care au comis infracţiuni.

Pe de altă parte, au fost depistate şi două persoane urmărite naţional sau internaţional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 26 de măsuri preventive. Adică cei prinşi care au încălcat legea au ajuns, după ce judecătorii au dispus acest lucru, după gratii.

Poliţiştii au dat amenzi de peste un milion de lei Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 3.150 de amenzi în valoare de peste 1.000.000 de lei. Şi poliţiştii de la rutieră au avut de lucru. Agenţii şi ofiţerii au constatat 106 infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Astfel, 231 au rămas pietoni după ce le-au fost reţinute carnetele de donducere (30 pentru consum de alcool, 63 pentru depăşirea limitei legale de viteză, 139 pentru alte abateri) şi 31 au rămas fără certificatele de înmatriculare.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.