Tudorel Toader, ultima declarație din postul de Ministru al Justiției. ”Se pot face lucruri mai multe și mai bine”
Tudorel Toader, ironic la adresa procurorilor din cazul Caracal. ”Greu de înțeles știința”
Ultima Ora Justiție

Tudorel Toader, ironic la adresa procurorilor din cazul Caracal. ”Greu de înțeles știința”

Tudorel Toader, fost ministru al Justiției, intervine în cazul crimelor din Caracal și subliniază, ironic, că este greu știința de carte a procurorului care nu ar fi permis intrarea în casa lui Gheorghe Dincă înainte de ora 6:00.

„Greu de inteles stiinta de carte a procurorului care nu a permis intrarea intr-un domiciliu pentru salvarea vietii unei persoane. Greu de inteles stiinta de carte a procurorului (sef!) care imi solicita, ca in calitate de Ministru al Justitiei, sa suspend toate deciziile CCR ! PS: Sper ca nu are grad profesional corespunzator PICCJ, fiind platit ca atare !

In cazul unui raspuns afirmativ, cat de normal este sa fii procuror la un parchet de pe langa judecatorie si sa fii platit la fel cu un procuror de la PICCJ?”, a scris pe Facebook fostul ministru al Justiției, Tudorel Toader.

Procurorul Cristian Ovidiu Popescu, care s-a ocupat de cazul Caracal și care provine Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal, a fost suspendat din funcție, în urma deciziei de joi a Secției pentru procurori a CSM, întrunită pentru a discuta cazul lui, după ce Inspecția Judiciară a început ancheta disciplinară.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.