Trupa Paraziții nu a câștigat procesul cu poliția. Dosarul este în curs 1
Trupa Paraziții nu a câștigat procesul cu poliția. Dosarul este în curs
Ultima Ora Social

Trupa Paraziții nu a câștigat procesul cu poliția. Dosarul este în curs

Se pare că trupa Paraziții nu a câștigat în instanță în fața polițiștilor în dosarul pentru piesa Antimiliție. Publicaţia clujust.ro arată că trupa a obţinut doar respingerea cererii de ordonanţă preşedinţială referitoare la interzicerea difuzării piesei până la judecarea pe fond a cauzei.

Sindicaliştii din Poliţie au anunţat că dau în judecată trupa Paraziţii pentru piesa Antimiliţie, pe care o consideră jignitoare pentru poliţişti, şi cer scuze publice şi daune de 100.000 de euro. În paralel, sindicaliştii au cerut emiterea unei ordonanţe preşedinţiale pentru interzicerea difuzării piesei până la judecarea pe fond o procesului. Tribunalul Bucureşti s-a pronunţat doar pe a doua cerere, referitoare la ordonanţa preşedinţială, decizia de la 12 august putând fi contestată.

Soluția pe scurt:

„Respinge exceptia lipsei calitatii de reprezentant, ca neîntemeiata. Califica exceptia lipsei capacitatii civile a reclamantului de a promova prezenta cerere de chemare în judecata ca fiind aparare de fond. Respinge exceptia inadmisibilitatii invocata în raport de dispozitiile Art. 30 alin. 2/Constitutie si Art. 10 lit. d din Legea nr. 8/1996, ca neîntemeiata. Respinge cererea de emitere a ordonantei presedintiale, ca inadmisibila în raport de dispozitiile Art. 997 alin. 1 NCPC. Obliga reclamantul sa plateasca pârâtilor suma de 2500 lei cu titlu de cheltuieli de judecata reprezentând onorariu de avocat. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la pronuntare. Apelul se depune la Tribunalul Bucuresti – Sectia a IV-a Civila. Pronuntata în data de 12.08.2019, prin punerea solutiei la dispozitia partilor, prin mijlocirea grefei instantei.”

În dosar sunt pârâți Sindicatul Naţional al Agenţilor de Poliţie, Bogdan Ionuț Pastaca (Ombladon), Ștefan Cătălin Ion (Cheloo), Petre Udrea (FreakaDaDisk) și societatea 20 CM Productie SRL.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.