ALERTĂ. Un tir încărcat cu azotat de amoniu arde. Pericol major de expolizie.Pompierii sunt la fața locului
Tren în flăcări.Intervenție de urgență a pompierilor
Ultima Ora Social

Tren în flăcări.Intervenție de urgență a pompierilor

În Gara Ronaț din Timișoara, un incendiu a izbucnit la  compartimentul motor al unui tren Regiotrans. Pompierii au intervenit, un număr de 25 de persoane din două vagoane autoevacuându-se în siguranţă, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Banat.

Cei de la ISU Banat au trimis la fața locului două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autocisternă dar și o autosanitară SMURD. Pompierii au decuplat cele două vagoane ale garniturii.

”Trenul se afla în Gara Ronaţ din Timişoara şi au fost decuplate două vagoane în care se aflau 25 de călători care s-au autoevacuat în siguranţă. La locul intervenţiei s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autocisternă, o autosanitară SMURD şi echipaje din cadrul Poliţiei Transporturi”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Banat, Elena Megherea.

Călătorii sunt în siguranță și nu necesită îngrijiri medicale. Ei au fost preluați de alt tren, iar incendiul a fost stins. În prezent sunt cercetate cauzele declanșării incendiului.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.