Tragediile din mijloacele de transport continuă. Un bătrân a căzut din tramvaiul care mergea cu ușile deschise
Ultima Ora Social

Tragediile din mijloacele de transport continuă. Un bătrân a căzut din tramvaiul care mergea cu ușile deschise

Un bărbat în vârstă de 82 de ani a căzut din tramvai în orașul Arad, luni, după ce vatmanul a plecat din stație înainte ca ușile să fie închise. Bărbatul a fost dus la spital, iar Poliția a declanșat o anchetă, transmite MEDIAFAX.

Incidentul a avut loc, luni, în stația din Piața Romană, din orașul Arad. Potrivit martorilor, un bătrân în vârstă de 82 de ani s-a dezechilibrat și a căzut din tramvai după ce vatmanul a plecat din stație fără să se asigure că ușile sunt complet închise.

În urma incidentului, bătrânul a fost rănit, fiind transportat la Spitalul Județean Arad cu o ambulanță.

Directorul Companiei de Transport Public Arad, Claudiu Godja, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că incidentul este cercetat în cadrul instituției, fiind vorba, cel mai probabil, de o greșeală a vatmanului.

“Nu știm cu certitudine ce s-a întâmplat, Poliția Rutieră cercetează evenimentul și ei vor stabili și circumstanțele și persoana vinovată. La prima vedere, este posibil să fie o eroare umană, o greșeală a vatmanului, ar fi plecat înainte ca ușile să fie închise complet. Domnul era pe scări, nu știm exact ce s-a întâmplat, pe scările tramvaiului a căzut”, a afirmat Claudiu Godja.

Potrivit acestuia, a fost verificată starea tehnică a ușilor, sistemul de închidere/deschidere al ușilor și totul era în regulă, ceea ce duce la ipoteza confirm căreia a fost vorba de eroare umană.

Godja a mai spus că după concluziile Poliției Rutiere, vatmanul va intra în cercetare disciplinară.

De asemenea, reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Arad au anunțat că se efectuează cercetări în acest caz.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.