Un elev de 14 ani a căzut de la etajul 4 al Liceului Militar din Alba-Iulia
Un elev de 14 ani a căzut de la etajul 4 al Liceului Militar din Alba-Iulia
Ultima Ora Social

TRAGEDII în lanț în România. O asistentă din Iași a fost spulberată pe trecerea de pietoni

TRAGEDII în lanț în România. O asistentă din Iași a fost spulberată pe trecerea de pietoni

O asistentă în vârstă de 42 de ani din Iași a murit după ce a fost lovită de o mașină, condusă de un bărbat de 80 de ani, în timp ce traversa alături de soțul ei pe trecerea de pietoni. Decesul vine la 2 zile după ce o femeie jandarm a murit, lovită cu mașina pe trecere, în Suceava.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași, Ioana Buștiuc, a declarat pentru MEDIAFAX că accidentul a avut loc pe 8 noiembrie, în zona Bucium, din Iași.

O femeie de 42 de ani, asistentă medicală, și soțul ei au fost loviți de un autoturism în timp ce traversau regulamentar o stradă din oraș.

„În jurul orelor 19.00, un bărbat de 80 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe șoseaua Bucium, din municipiul Iași, la trecerea de pietoni, a surprins și a accidentat două persoane, un bărbat și o femeie, care traversau regulamentar. În urma impactului a rezultat rănirea femeii și a bărbatului, care au fost transportați la spital. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. A fost întocmit dosar penal”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

După accident, asistenta medicală a fost transportată la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, în stare gravă, fiind supusă unei intervenții chirurgicale. Toate eforturile cadrelor medicale s-au dovedit a fi zadarnice, femeia de 42 de ani murind, în noaptea de joi spre vineri, la spital.

„A murit în noaptea de joi spre vineri. A ajuns la spital în stare gravă de la început, în urmă cu o săptămână”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Florin Grămadă, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie.

Soțul femeii de 42 de ani este internat la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iași.

Miercuri, o femeie jandarm și fetița ei în vârstă de un an și jumătate au fost spulberate pe o trecere de pietoni din Suceava, de un șofer care circula cu viteză foarte mare în oraș. Din cauza rănilor grave, femeia, în vârstă de 40 de ani, a murit.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.