Tragedie: Trei persoane au murit şi una a fost rănită grav după ce un autoturism s-a ciocnit cu un TIR în judeţul Mureş 1
tragedie
Ultima Ora Social

Tragedie: Trei persoane au murit şi una a fost rănită grav după ce un autoturism s-a ciocnit cu un TIR în judeţul Mureş

Trei persoane au murit şi una a fost rănită grav după ce un autoturism s-a ciocnit, sâmbătă dimineaţa, cu un TIR în judeţul Mureş, la ieşirea din municipiul Sighişoara către Braşov.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mureş, Cristian Virag, a declarat, sâmbătă, pentru News.ro, că accidentul s-a produs la ieşire din municipiul Sighişoara spre Braşov, între localităţile Vânători şi Mureni, fiind vorba de o ciocnire între un TIR şi un autoturism. Potrivit sursei citate, în urma impactului, trei persoane cu vârste între 30 şi 40 de ani au murit, iar o a patra a fost rănită grav, pentru extragerea acesteia dintre fiarele contorsionate ale maşinii fiind nevoie de intervenţia echipelor de descarcerare. Toate cele patru victime se aflau în autoturism. Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mureş cel mai probabil accidentul s-a produs din cauză că şoferul autoturismului nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, iar maşina ar fi derapat din cauza carosabilului umed şi astfel a intrat pe contrasens izbindu-se în plin de TIR.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.