Tragedie pe șosea. Tineri logodiţi, spulberaţi în Sibiu. Cei doi urmau să se căsătorească sâmbăta viitoare 1
Ultima Ora Social

Tragedie pe șosea. Tineri logodiţi, spulberaţi în Sibiu. Cei doi urmau să se căsătorească sâmbăta viitoare

Doi tineri au decedat şi alţi doi din judeţul Mureş au fost răniţi în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, pe DN14, în localitatea Laslea, unde un şofer a intrat pe contrasens, potrivit Poliţiei.

„Pe DN 14, km 80, în zona localităţii Laslea, şoferul unui turism condus spre Sighişoara a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt turism, condus din sens opus. Din păcate, în urma impactului, şoferul şi pasagera din auto condus pe contrasens au decedat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, Elena Welter.Potrivit sursei citate, şoferul şi pasagera care au decedat aveau 23 de ani iar şoferul şi pasagera din cealaltă maşină, care au fost transportaţi la spital, au 25 şi, respectiv, 24 de ani.Cei doi răniţi au fost preluaţi de ambulanţă şi transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe din Târgu Mureş, cu traumatisme şi suspiciuni de fracturi, potrivit Agerpres.

Tânăra era însărcinată în 7 luni. Pentru niciunul dintre ei, medicii nu au mai putut face nimic. Mai aveau zece kilometri până acasă, iar peste fix o săptămână urmau să se căsătorească, potrivit Observator.

„Sâmbătă aveau cununia şi ea însărcinată în şapte luni”, a declarat mama tânărului decedat.

„Fata-i din Criş, nora. S-au dus să meargă în Criş şi uite s-a băgat ăla în ei, i-a luat din plin. Îi duce la Sibiu, la morgă. Am aşteptat să ne sune că au ajuns, nu au mai sunat. Ne-a sunat alticneva care ne-a cunoscut băiatul”, a spus şi tatăl băiatului.

Poliţiştii au deschis acum o anchetă penală şi urmează să stabilească cu exactitate cum s-a produs nenorocirea, mai ales că un văr de-al şoferului din Audi a declarat că a vorbit cu tânărul în timp ce mergea cu ambulanța către Târgu Mureș și spunea că s-ar fi trezit cu Opelul în față și a trebuit să vireze pe contrasens.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.