Tragedie! Mercedes spulberat de un TIR. Un bărbat a murit, iar o fată se luptă să trăiască 1
Ultima Ora Social

Tragedie! Mercedes spulberat de un TIR. Un bărbat a murit, iar o fată se luptă să trăiască

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Baia Mare, a murit, iar o fată de 17 ani se zbate între viață și moarte, în urma unui cumplit accident produs în comuna Uriu din județul Bistrița-Năsăud, după ce un Mercedes a fost spulberat de un TIR.

Tragedia s-a produs în această noapte, atunci când bărbatul de 45 de ani, din Baia Mare, aflat la volanul autoturismului marca Mercedes, a pierdut controlul direcției, iar mașina a acroșat un parapet metalic și apoi a ajuns pe contrasens, exact în fața unui TIR.

Impactul nu a putut fi evitat, astfel că autoturismul a fost spulberat de camionul condus de un tânăr de 27 de ani din județul Cluj.

În urma accidentului, șoferul de 45 de ani a suferit răni extrem de grave, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

În mașină se mai aflau o femeie de 45 de ani, dar și trei copii în vârstă de 3, 14, și 17 ani.

Femeia și cei trei copii au ajuns de urgență la spital, iar pe drum, starea fetei de 17 ani s-a agravat, iar medicii au fost nevoiți să o intubeze.

Șoferul de TIR a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii bistrițeni au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.