Alertă în SUA. Numărul de sinucideri la adolescenți a crescut, după lansarea unui serial pe Netflix
Ultima Ora Social

Tragedie în Sâmbăta Mare, la Sălaj! Un cunoscut om de afaceri din zonă s-a sinucis

Tragedie în Săptămâna Mare. Vineri, un om de afaceri din Sălaj a decis să își pună capăt zilelor, după ce a anunțat poliția că i-au fost furați 100,00 de lei din patiseria pe care o deținea.

Vineri, un bărbat de 61 de ani, administrator al unei patiserii din centrul Zalăului, s-a stins din viață, în jurul orei 14.30. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost descoperit într-o gospodărie din localitatea Guruslău. Pe corpul său, nu au fost descoperite de violență. În urma cercetărilor, polițiștii au ajuns la concluzia că a fost vorba despre o sinucidere. Cu doar câteva ore înainte de a muri, bărbatul a anunțat poliția că patiseria pe care o deținea a fost prădată de hoți și i-au fost furați 100,000 de lei.

„Administratorul unei societăţi comerciale din Zalău a sesizat Poliţia, vineri, 26 aprilie, în jurul orei 6, ca în perioada 25-26 aprilie, persoane necunoscute au pătruns în magazin, cu chei potrivite, şi au sustras 100.000 de lei”, au declarat reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj.

„Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Sălaj efectuează cercetări într-un dosar penal vizând infracțiunea de furt calificat, faptă comisă în perioada 25 – 26 aprilie. Persoane necunoscute au pătruns cu chei potrivite într-o patiserie din Zalău de unde au sustras suma de 100.000 de lei. Magazinul nu era prevăzut nici cu sistem de supraveghere video, nici cu sistem de alarmă. Sesizarea a fost făcută, vineri dimineață, de administratorul societății, iar în aceeași zi, la ora 14,30, poliția a fost sesizată că administratorul respectiv a fost găsit spânzurat într-o anexă a locuinței din localitatea Guruslău. Cadavrul a fost transportat la spital în vederea efectuării necropsiei”, a spus Cristea, au mai adăugat reprezentanții IPJ Sălaj.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.