Tragedie în Pakistan: Pakistan: O scurgere suspectă de gaze toxice a ucis 14 persoane și a îmbolnăvit alte 500 1
Breaking News Externe Social Ultima Ora

Tragedie în Pakistan: Pakistan: O scurgere suspectă de gaze toxice a ucis 14 persoane și a îmbolnăvit alte 500

Un număr de 14 persoane au murit și alte în jur de 500 au acuzat probleme medicale în ultimele zile din cauza unei scurgeri suspecte de gaze toxice produse într-un oraș-port din sudul Pakistanului, scrie CNN.

Autoritățile locale spun că nu este cunoscută sursa gazului suspect care a început să facă victime încă de duminici în orașul Karachi din provincia Sindh.

Dr. Zafar Mehdi de la Departamentul de Sănătate din provincia Sindh a declarat pentru CNN că 14 persoane au murit din cauza expunerii la gaze toxice și că alte 500 de persoane au fost afectate de gaze, unele fiind în stare gravă la terapie intensivă.

Mehdi a spus că au fost efectuate autopsii asupra morților și că rapoartele post mortem urmează să fie prezentate în 72 de ore.

Primele victime au fost înregistrate duminică seara și de atunci numărul celor afectați continuă să crească.

Localnicii spun că în oraș s-a instaurat panica și au fost organizate mai multe proteste, dar oficialii au spus că până acum nu a fost identificată nicio sursă a scurgerilor de gaze toxice.

Marina pakistaneză a prelevat probe din zona portului maritim din oraș pentru a vedea dacă scurgerile provin de acolo.

(sursa: Mediafax)

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii