Tragedie în Italia! Cel puțin 12 morți în urma căderii unei cabine de teleferic 5
Police and rescue service members are seen near the crashed cable car after it collapsed in Stresa, near Lake Maggiore, Italy May 23, 2021. ITALIAN POLICE/Handout via REUTERS THIS IMAGE HAS BEEN SUPPLIED BY A THIRD PARTY.
Externe Ultima Ora

Tragedie în Italia! Cel puțin 12 morți în urma căderii unei cabine de teleferic

Cel puţin 12 persoane au murit duminică după căderea unei cabine de teleferic la Stresa, staţiune balneară din Piemont, pe malul lacului Maggiore, în nordul Italiei, conform unui nou bilanţ provizoriu al echipelor de intervenţie, citat de AFP.

„Numărul victimelor a crescut la 12 morţi. Iar bilanţul ar putea creşte în continuare, din păcate”, a precizat serviciul de salvare montană.

12 persoane au murit  duminică după căderea unei cabine de teleferic la Stresa, staţiune balneară din Piemont, pe malul lacului Maggiore, în nordul Italiei, a anunţat pentru AFP un purtător de cuvânt al serviciilor de salvare.”Doi răniţi au fost evacuaţi de urgenţă cu elicopterul la spitalul pediatric Regina Margherita din Torino”, a precizat purtătorul de cuvânt citat, Walter Milan, explicând că este vorba de doi copii, de nouă şi cinci ani.Accidentul a survenit în jurul orei locale 12.30 (10.30 GMT) la 100 de metri de staţiunea din vârf, se arată într-un comunicat al Ministerului Infrastructurii.Accidentul ar fi fost cauzat de ruperea unui cablu, pe partea cea mai înaltă a traseului, ceea ce a dus la căderea cabinei în care se aflau 11 persoane, conform agenţiei de presă ANSA.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii