Ceferiștii anunță GREVA GENERALĂ începând cu 27 noiembrie
Ceferiștii anunță GREVA GENERALĂ începând cu 27 noiembrie
Ultima Ora Social

Traficul feroviar se desfășoară condiții normale de iarnă.Nu sunt întârzieri

Potrivit unui comunicat CFR, traficul feroviar se desfășoară în condiți normale de iarnă. Nu sunt înregistrate secţii de cale ferată închise şi nici întârzieri în graficul trenurilor.

Pe raza judeţelor unde s-au înregistrat ninsori abundente, personalul feroviar a intervenit pentru deszăpezirea liniilor, a peroanelor şi a aparatelor de cale din zona staţiilor de cale ferată pentru ca traficul pietonal și circulația trenurilor să se desfășoare în siguranță.

„CFR SA îi asigură pe călători că toate măsurile operative întreprinse în această perioadă de angajaţii feroviari au ca principal scop menţinerea siguranţei în circulaţia trenurilor”, precizează compania.

Călătorii sunt totuși rugaţi să acceseze site-urile şi paginile de facebook CFR Infrastructură şi CFR Călători, camerele web din gările Bucureşti Nord, Braşov, Craiova, Timişoara şi Iaşi sau să sune la Informaţii CFR.

Aceeași sugestie se aplică și pentru site-urile operatorilor privaţi de transport feroviar de călători.

În perioada următoare, echipele feroviare vor verifica permanent starea infrastructurii pe toate secţiile de cale ferată, iar pe segmentele unde situaţia o impune se va interveni operațional.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.