Predealul, acoperit de ninsoare. Drumarii au început deszăpezirea
Ultima Ora Social

TRAFIC RUTIER BLOCAT. Zăpada FACE RAVAGII

TRAFIC RUTIER BLOCAT. Zăpada FACE RAVAGII

Traficul rutier este complet blocat, luni, pe DN 13 A, între localităţile Praid şi Lupeni, judeţul Harghita, din cauza zăpezii abundente şi a copacilor căzuţi pe carosabil. Din acelaşi motiv, traficul este întrerupt şi pe DN 75, între localităţile Băiţa Plai şi Vârtop, judeţul Bihor, informează News.ro.

Centrul Infotrafic anunţă că, luni, circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers pe DN 13 A, între localităţile Praid şi Lupeni, judeţul Harghita, din cauza zăpezii abundente şi a copacilor căzuţi pe carosabil.

Din acelaşi motiv, traficul este întrerupt şi pe DN 75, între localităţile Băiţa Plai şi Vârtop, judeţul Bihor.

La faţa locului sunt prezente mai multe utilaje de deszăpezire, care încearcă remedierea problemei şi reluarea circulaţiei.

De asemenea, și în Cluj-Napoca, mai precis în Făget, drumul era impracticabil. Șoferii au semnalat acest lucru pe rețelele de socializare: „În Făget nu este nici un plug, era doar o avertizare”, spune un șofer.

Judeţe din Banat şi Transilvania sunt vizate de noi avertizări nowcasting Cod galben de vânt şi ploi, emise luni de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM). Astfel, până la ora 17:00, în localităţi din judeţul Timiş, se vor semnala intensificări ale vântului care vor atinge 60 – 65 km/h, în timp ce în zona judeţelor Hunedoara şi Caraş-Severin vântul va sufla cu 60 – 70 km/h şi vor predomina ploile.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.