TRAFIC RESTRICȚIONAT pe autostrada A1, București-Pitești
Trafic intens pe A1. Cozi de 5 km la intrarea în Capitală
Ultima Ora Social

Trafic intens pe A1. Cozi de 5 km la intrarea în Capitală

Traficul este intens, la ora transmiterii știrii, pe A1, pe sensul de mers către Capitală, între kilometrii 41 şi 36, unde s-a format o coloană de autoturisme de aproximativ 5 km, care se deplasează bară la bară,anunță Centrul Infotrafic al Poliției Române.Aglomerație este și pe Autostrada Soarelui.

„Traficul este intens în prezent pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, pe sensul de mers către capitală, între kilometrii 41 şi 36, unde s-a format o coloană de autoturisme de aproximativ 5 km, care se deplasează bară la bară”, anunță Centrul Infotrafic din Poliția Română.

De asemenea, valori ridicate de trafic sunt înregistrate şi pe Autostrada 2 Bucureşti – Constanţa, tot în direcţia către Bucureşti, fiind aglomeraţie pe Podul Cernavodă. Se staţionează la Staţia de taxare de la Feteşti şi se circulă cu viteză redusă între Feteşti şi Lehliu Gară şi totodată la intrarea în Capitală.

Şoferii care se întorc de pe litoral pot folosi ruta ocolitoare de pe DN 3A: Feteşti – Drajna Nouă – Lehliu Gară.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii