Producătorii români din industria nunților au ajuns pe piețele internaționale
Avantajele cununiei civile în aer liber
Ultima Ora Social

Torturi cu foiță de aur și argint și buchete de mireasă comestibile, la un târg de nunți

Torturi cu foiță de aur și argint și buchete de mireasă comestibile, la un târg de nunți

Târgul ”Nuntă la Palat”, care s-a deschis, vineri, la Cluj-Napoca, oferă mirilor torturi cu foiță de aur și argint, buchete de mireasă comestibile, cu bomboane de ciocolată, dar și un catalog cu cupoane de reduceri, în premieră națională, transmite MEDIAFAX.

Organizatorul Târgului ”Nuntă la Palat”, Anca Gădălean, a declarat, presei, că cea mai scumpă rochie de mireasă pusă în vânzare este lucrată manual și costă 4.000 de euro.

”Avem la târg peste 140 de expozanți, firme care oferă servicii în domeniul nunților, tema din acest a târgului fiind retro glam. În premieră națională, am pregătit un catalog cu cupoane de reduceri, WeddingSaver, prin care miri pot economisi foarte mulți bani dacă își aleg servicii din catalogul respectiv. Reducerile sunt cuprinse între 50 și 1.100 de lei. Cuplurile primesc acest catalog și își pot alege serviciile, beneficiind de reduceri. Rochiile de mireasă expuse la târg sunt din dantelă, cu perle, cea mai scumpă costând circa 4000 de euro, lucrată manual”, a spus Gădălean.

În cadrul târgului, o firmă expune torturi cu foiță de aur și de argint care este comestibilă, cu prețuri cuprinse 300 și 1.000 de lei, în funcție de manoperă.

”Clienții sunt atrași de aceste torturi mai ales că prețul nu este influențat de foițele folosite. Foița de aur este folosită la torturile de ciocolată, iar la cele light, de iaurt, mascarpone și blaturi albe, foița de argint”, a spus Mariana Garbovan, reprezentantă a firmei.

Un alt expozant oferă invitații video, în care povestea mirilor este filmată iar filmulețul de câteva minute este trimis invitaților pe email sau pe rețele de socializare.

”La finalul filmulețului, se prezintă data nunții și locul, fiind înlocuită, astfel, invitația clasică, pe carton, în plic. Este un nou trend, în ton cu noile tehnologii”, a spus Călin Ilea, reprezentant al firmei.

Miresele au la dispoziție și buchete de flori, care se aruncă la finalul ceremoniei de nuntă, și care conțin bomboane de ciocolată și dulciuri, un ”buchet comestibil”, astfel încât domnișoara de onoare care îl prinde îl poate valorifica și altfel.

Târgul ”Nuntă la Palat”, aflat la a 15-a ediție, se desfășoară de vineri până duminică la Muzeul de Artă Cluj-Napoca, fostul Palat Banffy.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.