Tonel Pop, atac incendiar la Dincă. De ce minte criminalul din Caracal 1
Gheorghe Dincă a primit lovitura de la DIICOT. Nu l-au lăsat să se spovedească
Ultima Ora Social

Tonel Pop, atac incendiar la Dincă. De ce minte criminalul din Caracal

Tonel Pop, devăluiri explozive despre ce a declarat astăzi Gheorghe Dincă în fața anchetatorilor. Avocatul familiei Luizei susține că Dincă joacă teatru și că încearcă să îi ducă în eroare pe anchetatori. Mai mult, Tonel Pot spune că posibilul criminal nu este un lup singuratic, ci un om cu un anturaj complex și cu foarte mulți complici din acest anturaj, potrivit romaniatv.net.

Avocatul Tonel Pop a ieşit extrem de nervos de la audierile de marţi. „Problema este Dinca, o tine pe a lui, este dificil de vorbit cu el, ba este recalcitrant, ba se mâțâie, parerea mea este ca joaca teatru, isi bate joc de noi incercand sa apere complicii, cred ca are multi complici, parerea mea este ca mai mult ii baga. El incearca sa ii scoata si mai mult i-a infundat. Vorbim de multa lume, nu este un lup singuratic si un om abil, pervers, incearca sa ascunda multe si o tine pe a lui. Repet, face multe greseli care desconspira”, a declarat Tonel Pop după o nouă rundă maraton de audieri.

Nu pot sa spun ce am aflat nou, minte cu un tupeu extraordinar pentru a acoperi oameni din anturajul lor, dar nu reuseste si mai mult ii afunda”, a mai spus avocatul familiei Melencu.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.