Apare un nou lanț de magazine
Tavanul unui mall construit recent s-a prăbuşit. Mai multe persoane erau în preajmă
Ultima Ora Social

Tavanul unui mall construit recent s-a prăbuşit. Mai multe persoane erau în preajmă

Tavanul unui restaurant aflat într-un mall din centrul Iaşului s-a prăbuşit, vineri, în timpul unor lucrări care se realizau înaintea deschiderii. Mai multe persoane se aflau în apropiere, însă nimeni nu a fost rănit, transmite Mediafax.

Tavanul din zona de servire a unui restaurant aflat într-un mall din zona centrală a Iașului s-a prăbușit vineri dimineața, când mai multe persoane se aflau în apropiere, însă nimeni nu a fost rănit.

Potrivit reprezentanților restaurnatului, programul de funcţionare al centrului comercial începe la ora 10, astfel că în zonă nu se aflau clienţi, iar angajaţii erau în bucătărie.

„În timpul unor verificări de rutină, o porțiune din tavanul suspendat s-a desprins, ca urmare a unei defecțiuni de montaj. Lucrarea inițială a fost efectuată de un antreprenor contractat de chiriaș pentru amenajarea spațiului”, se arată în comunicatul transmis de reprezentanţii centrului comercial.

Aceştia precizează că au început deja lucrările de remediere a problemei, iar zona din faţa spaţiului comercial a fost delimitată, iar accesul în restaurant este restricţionat.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.