Avion TAROM atreizare forțată
Avion TAROM atreizare forțată
Ultima Ora Social

Tarom introduce zboruri către Iași și Constanța. Vezi orarul zborurilor

Compania TAROM a anunţat sâmbătă seară pe Facebook că începând cu 24 iulie va opera zboruri directe către Constanţa, cu plecare din Iaşi şi retur. Vor fi două zboruri pe săptămână, vineri şi duminică.

Decizia TAROM, 90 la sută din cele 11.000 de persoane participante susţinând introducerea zborului.

#Vara asta, zbor direct #Iași – #Constanța

Dragi prieteni, în urma numeroaselor #mesaje pe care le-am primit vizavi de operarea acestui zbor, am lansat #aici un #sondaj prin care v-am întrebat ce părere ați avea despre un #zbor #direct între Iași – Constanța și retur.

 

La acest sondaj au participat peste 11.000 de persoane, rezultatul fiind 90% – DA și 10% – NU. Vrem să vă mulțumim pentru implicare și pentru faptul că ne sunteți alături în găsirea celor mai bune soluții.

 

De aceea, ne face plăcere să vă #anunțăm că începând cu 24 iulie 2020, #Tarom vă opera zboruri directe către Constanța, cu plecare din Iași și retur.

Tarom introduce zboruri către Iași și Constanța. Vezi orarul zborurilor 3

În acest fel, doritorii de un concediu la malul mării, vor putea ajunge pe litoral în mai puțin de o oră, față de 6 ore cu mașina, la bordul noilor noastre aeronave ATR 72-600.

 

Zborurile vor fi efectuate în regim charter, în condiții de maximă siguranță, cu respectarea măsurilor de protecție, astfel încât să fie eliminat orice risc.

Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul nostru, www.tarom.ro, prin aplicația mobilă și de la orice agenție TAROM, începând de mâine, 5 iulie.

 

Check-in-ul se face gratuit, online sau la aeroport.Spor la rezervat!

#Conectăm #România

#Repornim turismul românesc

#Călător în România”

anunță Tarom

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.