Probleme mari la TAROM. Se apropie de faliment
Ultima Ora Social

TAROM a ajustat TARIFELE interne în sprijinul pasagerilor

TAROM a ajustat TARIFELE interne în sprijinul pasagerilor

Compania Tarom a ajustat tarifele pe conexiunea Bucureşti – Baia Mare – Bucureşti pentru a veni în sprjinul pasagerilor şi a încuraja zborurile pe această rută, a declarat luni pentru AGERPRES directorul Aeroportului Internaţional Maramureş (AIM), Dorin Buda.

„Operaţiunea companiei Tarom prin oferta unui bilet dus-întors la un preţ rezonabil reprezintă o fidelizare adresată pasagerilor şi oamenilor de afaceri pe durata sezonului de iarnă. Sunt convins că vom avea solicitări pe ambele sensuri, iar toate locurile vor fi ocupate, aşa cum se aşteaptă şi operatorul aerian”, a spus Dorin Buda.

În anunţul postat pe pagina de socializare al Tarom, dar şi potrivit reprezentanţilor Tarom din municipiul Baia Mare, tariful unei călătorii dus-întors Baia Mare – Bucureşti – Baia Mare începe de la 69 de euro iar bagajul de mână, bagajul de cală, cateringul la bord, alegerea locului în aeronavă şi check-in-ul sunt incluse în costul biletului.

Potrivit, reprezentanţilor AIM, compania aeriană Tarom intenţionează să opereze de anul viitor două zboruri pe zi spre Baia Mare iar din luna noiembrie, câte un zbor zilnic.

Aeroportul a fost redeschis traficului aerian în luna septembrie, în urma a trei ani de reparaţii, iar Tarom operează deocamdată numai două zboruri pe săptămână (joi şi vineri) spre Baia Mare.

De asemenea, din iunie până la sfârşitul lunii septembrie 2019, Baia Mare va fi legată de Antalya (Turcia) de un operator privat din domeniul turismului iar recent, o altă agenţie turistică din Bucureşti a anunţat că va opera zboruri din Baia Mare spre Turcia.

Totodată, AIM deserveşte săptămânal câteva zeci de zboruri business spre diferite oraşe din Europa ale unor companii private.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.