Sute de români au rămas fără permis de conducere în a doua zi de Paște
Ultima Ora Social

Sute de români au rămas fără permis de conducere în a doua zi de Paște

Polițiștii au reținut luni 385 de permise de conducere și au retras 66 de certificate de înmatriculare, anunță Inspectoratul General al Poliției Române, conform mediafax.ro

Luni, 29 aprilie, polițiștii au intervenit la 2.947 de evenimente, pentru a oferi ajutor sau pentru a menține liniştea şi ordinea publică. Cea mai mare parte a acestora, respectiv 2.442, au fost sesizate prin numărul unic de urgență 112.

Astfel, au fost constatate 774 de infracţiuni, 119 persoane fiind surprinse în flagrant delict.

De asemenea, au fost prinse nouă persoane urmărite național sau internațional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 27 de măsuri preventive.

Pentru abateri, poliţiştii au aplicat 4.223 de sancţiuni, a căror valoare se ridică la aproape 1.600.000 de lei, iar ca măsuri complementare, au confiscat bunuri de peste 1.000 de lei.

În trafic, poliţiştii rutieri au constatat 155 de infracțiuni. Totodată, ei au reținut 385 de permise de conducere și retras 66 de certificate de înmatriculare.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii