Neversea
240 000 de fani au participat la festivalul Neversea
Ultima Ora Social

Sute de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după doar o noapte de Neversea

Aproape 300 de persoane au avut nevoie de asistență medicală în prima noapte a festivalului Neversea, care se desfășoară în aceste zile la Constanța. Șase persoane au fost transportate la spital pentru investigații amănunțite, a anunțat ISU Constanța.

216 adulți și 75 de minori au ajuns în noaptea de joi spre vineri la posturile de prim ajutor instalate în cadrul festivalului Neversea, care se desfășoară în aceste zile la Constanța, au anunțat reprezentanții ISU Constanța, conform mediafax.ro

„Astfel, după prima noapte, un număr de 216 adulți și 75 minori au avut nevoie de asistență medicală la punctele de Prim Ajutor Medical și la Posturile Medicale Avansate. Din acestea, șase persoane au fost transportate la spital pentru investigații medicale amănunțite”, a transmis ISU Constanța.

Cei mai mulți participanți au cerut ajutor medical pentru insolație, zgârieturi sau după ce au leșinat.

În prima zi a festivalului, 102 pompieri, paramedici SMURD și voluntari ISU, în trei Puncte de Prim Ajutor și două Posturi Medicale Avansate cu trei șenilate, trei autospeciale de transport personal și victime multiple, o autospecială de stingere și una de intervenție la accidente colective au asigurat măsurile de siguranță a participanților.

Festivalul Neversea, cel mai mare organizat pe o plajă din Europa, a început joi și se va termina luni. Peste 200 de artiști dintre cei mai cunoscuți vor urca pe scenele festivalului de pe plaja din Constanța.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.