Surpriză la FCSB. Vlad Chiricheș se antrenează cu echipa lui Bogdan Andone 1
Ultima Ora Sport

Surpriză la FCSB. Vlad Chiricheș se antrenează cu echipa lui Bogdan Andone

Vlad Chiricheş (29 de ani) se află în România şi şi-a făcut apariţia la antrenamentul FCSB-ului de miercuri, pentru a se pune la punct cu condiţia fizică, înaintea revenirii în Italia, la Napoli.

Vlad Chiricheş a suferit o nouă intervenţie chirurgicală pe 2 mai. Fundaşul român a ajuns în sala de operaţii de la clinica Villa Stuart, din Roma, pentru o problemă la umărul stâng. Se pare că recuperarea a decurs bine, a trecut şi peste perioada de recuperare şi este gata să revină mai puternic din sezonul următor. Problemele medicale i-au dat mari bătăi de cap, iar în stagiunea trecută nu a prins mai mult de 6 meciuri (3 în Serie A şi 3 în Liga Europa). Nu a putut să-şi ajute nici colegii de la naţionala României, fiind absent de la ultimele convocări. Ultima selecţie a fost bifată în septembrie anul trecut, într-un meci din Liga Naţiunilor, împotriva Muntenegrului, când era schimbat după 31 de minute.

Jucătorii lui Napoli se află în vacanţă în acest moment, dar Chiricheş are nevoie să forţeze pentru a ajunge la cea mai bună formă fizică. Le-a cerut permisiunea celor de la FCSB să se pregătească alături de jucătorii lui Bogdan Andone, astfel că va fi prezent şi la următoarele şedinţe de pregătire.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.