Ștefan Bănică Jr. a publicat o poza cu el și Alexandra Măceșanu. ”Ura, hoția, prostia, corupția nu mai au nici o limita” 1
Ștefan Bănică Jr. a publicat o poza cu el și Alexandra Măceșanu. ”Ura, hoția, prostia, corupția nu mai au nici o limita”
Ultima Ora Social

Ștefan Bănică Jr. a publicat o poza cu el și Alexandra Măceșanu. ”Ura, hoția, prostia, corupția nu mai au nici o limita”

Ștefan Bănică Jr. a publicat vineri o poză cu Alexandra Măceșanu, pe care a găsit-o în arhiva sa personală

„Am facut multe poze la viata mea, dar, cand am vazut aceasta fotografie, cu aceasta copila, Alexandra Macesanu, de care nu stiam, poza facuta, se pare, acum 3 ani la Alba Iulia, mi s-a strans inima cat un purice.

Ce s-a intamplat la Caracal e o tragedie de proportii. Sunt revoltat, ca majoritatea dintre voi, am un sentiment profund de indignare cu neputinta si amaraciune ca traiesc intr-o tara in care ura, hotia, prostia, coruptia nu mai au nici o limita. Oare cate cazuri „Alexandra”, „Luiza”, „Colectiv” vor mai fi, ca sa ne trezim si sa schimbam ceva real?!”, a scris Stefan Baniac Jr. pe contul sau de Instagram.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii