STB dă 32 milioane de lei pentru modernizarea tramvaielor Bucur 1
Ultima Ora Social

STB dă 32 milioane de lei pentru modernizarea tramvaielor Bucur

Societatea de Transport București (STB) vrea să achiziţioneze servicii și piese pentru amenajarea interioară și exterioară a tramvaielor Bucur din Capitală, de până la 32 de milioane de lei, potrivit unui anunţ publicat pe platforma de licitaţii SEAP.

Licitația are ca obiect amenajarea interioară și exterioară a tramvaielor Bucur din Capitală. Aceasta vizează servicii de proiectare specializată proiectare, design și matrițe, proiectare de execuție, parbrize, asistență montaj prototip, conform caietului de sarcini. De asemenea, licitația cuprinde achiziționarea de piese pentru locomotive sau material rulant feroviar sau de tramvai; echipament pentru controlul traficului feroviar.

Valoarea totală a licitației deschise este de 31.021.482,32 lei.

Potrivit anunțului publicat pe SEAP, durata contractului este de 24 de luni, fără posibilitatea de reînnoire.

Achiziția implică încheierea unui acord-cadru.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este până la 9 septembrie 2019, ora 15:00.

STB precizează că va fi considerată cea mai bună ofertă cea care prezintă prețul total (fără TVA) cel mai scăzut pentru cantitatea maximă de produse).

Societatea de transport București STB mai are o licitație pentru achiziție de piese de schimb pentru echipamentele specifice tramvaiului, structurate în patru loturi. Valoarea totală estimată a achizițiilor este de 128.378.96 lei.

Achizițiile specifice tramvaiului sunt următoarele:

1. Arbore cardanic (piese pentru locomotive sau material rulant feroviar sau de tramvai; echipament pentru controlul traficului feroviar): 29.547,72 lei;2. Elemente de amenajari vagoane (piese pentru locomotive sau material rulant feroviar sau de tramvai; echipament pentru controlul traficului feroviar): 2.262,84 lei;3. Componente asamblate diverse (dispozitive de fixare): 82.775,12 lei;4. Piulițe (dispozitive de fixare): 13.793,28 lei.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.