Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat primul său contract cu FC Barcelona
Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat primul său contract cu FC Barcelona
Sport Ultima Ora

Sportalert.ro: Veste ȘOC în lumea fotbalului. Unde se transferă Lionel Messi

Starul argentinian Lionel Messi va juca pentru echipa Inter Miami, din Liga profesionistă nord-americană de fotbal (MLS), începând din vara anului 2023, când îşi va încheia contractul cu clubul francez Paris Saint-Germain, anunţă presa din Statele Unite, potrivit sportalert.ro.

Conform postului californian DirecTV, septuplul câştigător al Balonului de Aur a decis să nu rămână pe Parc des Princes pentru un sezon suplimentar, prevăzut în acordul său cu PSG, pentru a putea juca sub culorile echipei patronate de fostul internaţional englez David Beckham.

Sursa citată adaugă că Messi ar urma să intre, totodată, în posesia a 35% din acţiunile clubului Inter Miami după sosirea sa în MLS.

Contractul dintre cele două părţi a fost deja finalizat, dar încă nu a fost semnat, acest lucru putând avea loc în cursul lunii august, adaugă postul respectiv de televiziune.

Messi şi-a exprimat anterior în mai multe ocazii dorinţa de a juca în fotbalul nord-american. „Am spus mereu că vreau să profit de experienţa de a trăi în Statele Unite, de a juca în acest campionat. Însă nu ştiu când se va întâmpla, acum sau mai târziu”, declara argentinianul în 2020.

Presa spaniolă a relatat deja că fostul idol al Barcelonei şi-a achiziţionat un luxos apartament în cartierul South Beach din Miami, în 2019.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.