Fotbaliștii de la FC Voluntari vor avea un cantonament de lux
Fotbaliștii de la FC Voluntari vor avea un cantonament de lux
Sport Ultima Ora

Sportalert.ro: FC Voluntari va efectua un stagiu în Turcia, în care va juca trei meciuri de pregătire. Vezi locația de lux aleasă de fotbaliști

FC Voluntari va efectua un stagiu de pregătire în Turcia, în perioada 4-14 ianuarie, în care va disputa trei partide de verificare, potrivit sportalert.ro.

Fotbaliștii antrenați de Liviu Ciobotariu se va reuni pe 3 ianuarie, când jucătorii vor efectua şi vizita medicală periodică la Institutul National de Medicină Sportivă, începând cu ora 08:00.

Fotbaliștii patronați de Florentin Pandele pleacă în Antalya
Fotbaliștii patronați de Florentin Pandele pleacă în Antalya

FC Voluntari va efectua în perioada 4-14 ianuarie un stagiu de pregătire în Turcia, echipa urmând să fie cazată la hotel Titanic din Antalya.

Locația de lux aleasă de fotbaliștii de la VoluntariHotelul Titanic din LaraCondiții de 5 stele pentru fotbaliștii lui PandeleHotelul este inspirat de nava Titanic

 

FC Voluntari va juca un prim meci test în data de 7 ianuarie, contra echipei maghiare FC Mezokovesd, pe 10 ianuarie e programat un meci de verificare cu polonezii de la Wisla Plock, iar în data 13 ianuarie va avea loc ultimul meci amical, contra unei echipe din Kazahstan, care nu a fost stabilită încă.

Echipa ilfoveană se va pregăti la baza proprie după revenirea din Turcia, până la primul său meci oficial din noul an, pe 20 ianuarie, începând cu ora 18:00, pe Cluj Arena, împotriva Universităţii, în deschiderea etapei a 22-a a Superligii, , a anunţat clubul ilfovean pe Facebook.

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.