Sportalert.ro: Nicolae Dică, înaintea returului cu Saburtalo: „Jucătorii trebuie să înţeleagă că eu am nevoie de un grup” 1
Sport Ultima Ora

Sportalert.ro: Nicolae Dică, înaintea returului cu Saburtalo: „Jucătorii trebuie să înţeleagă că eu am nevoie de un grup”

Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Nicolae Dică, a declarat într-o conferinţă de presă că jucătorii săi trebuie să înţeleagă faptul că el are nevoie de un grup, nu de individualităţi în meciul de joi cu FC Saburtalo Tbilisi, din manşa a doua a turului secund preliminar al Europa Conference League, potrivit sportalert.ro.

„Vom face totul să intrăm în grupele cupelor europene, e un obiectiv. Cu cât facem mai multe puncte în Europa alături de celelalte echipe româneşti, cu atât mai bine.

Eu am doar două zile la dispoziţie pentru a antrena echipa. E normal să gândim că trebuie să mergem mai departe în Europa. E un meci foarte greu, întâlnim o echipă bună, dar trebuie să intrăm cu gândul că ne vom califica.

Pentru asta trebuie să dăm totul pe teren şi să fim o echipă. Jucătorii trebuie să înţeleagă că eu am nevoie de un grup, nu de individualităţi.

Ca să ajungem în grupele Conference League trebuie să fim o echipă, asta le transmit eu jucătorilor”, a spus tehnicianul.

„Am lucrat tactic la primele antrenamente, dar am încercat să umblu şi la moralul jucătorilor, pentru că, într-adevăr, vin după câteva rezultate negative. Ei trebuie să aibă încredere în ei pentru că au valoare. Au arătat acest lucru anul trecut şi trebuie să îşi depăşească nivelul de atunci.

Întotdeauna trebuie să fii mai bun. Asta le cer eu. Suntem un club prea mare şi nu cred că depindem de un meci. Dar acesta este un meci foarte important, trebuie să-l câştigăm şi să ne calificăm mai departe”, a adăugat el.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.