Spectacolul BIS-urilor Digi FM Apus LIVE cu Irina Rimes, The Motans, si Alina Eremia 1
Spectacolul BIS-urilor Digi FM Apus LIVE cu Irina Rimes, The Motans, si Alina Eremia
Ultima Ora Social

Spectacolul BIS-urilor Digi FM Apus LIVE cu Irina Rimes, The Motans, si Alina Eremia

Câteva teste de microfon, un pas pe scenă, un sunet de percuție și un “Bună seara, tuturor” venit de la matinalii Digi FM, Bogdan Miu, Cătălin Striblea, Beatrice Ghiciov și Bogdan Ciuclaru.

Doar de atât a fost nevoie ieri, 24 iulie 2019, la Digi FM Apus LIVE pentru ca miile de persoane aflate în fața scenei amenajate pe terasa Promenada Mall din București, să izbucnească în aplauze și urale, ca la o mare finală de pe stadion.

Printr-o magie doar de ei știută, prietenii de la Digi FM, alături de invitații lor, artiștii minunați de la Global Records, The Motans, Irina Rimes, Alina Eremia și Mark Stam, au reușit ca pe terasa Promenada, să creeze cea mai mare familie a iubitorilor de muzică bună din România.

Bis-urile cerute de public și dragostea pentru muzică au prelungit spectacolul transmis în direct pe UTV cu mai bine de o oră, dar nu s-a supărat nimeni, ci din contră. Dacă la fața locului oamenii au fredonat piesa “Poem” împreună cu artiștii, în fața ecranelor, mii de oameni nu au schimbat ferestrele sau canalul până la finalul show-ului.

Digi FM Apus LIVE este un spectacol cu tradiție deja, care a deschis acum vara cu cei mai apreciați artiști ai momentului și promite să mai adunarea pentru încă o cântare în familie extinsă, alături de ascultători, până la finalul anului.

Mulțumim tare publicului Digi FM care ne susține întotdeauna și face atmosfera cea mai frumoasă din lume, gazdelor noastre, Promenada Mall din București, UTV pentru că ne duce mereu mesajul mai departe, Global Records pentru tot sprijinul pe care ni-l oferă și Cramelor Cotnari pentru tratația delicioasă.

Fotografiile de la eveniment și mai multe detalii sunt disponibile pe www.digifm.ro, iar întregul show poate fi urmărit pe pagina de Facebook Digi FM.

Credit photo: https://www.facebook.com/CristianAndreiPhotography/ Postul de radio Digi FM este parte a grupului Digi | RCS & RDS. Grupul Digi mai deține singurul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, televiziunile Digi24, Digi Sport 1, 2, 3, și 4, postul de filme (pay-tv) Film Now, televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile de muzică UTV, Music Channel, Hit Music și posturile de radio Pro FM, Dance Fm și Chill FM.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.