C ONCERT pe 11 decembrie în Sibiu. Luminița Anghel și Paula Seling, printre interpreți
Festivalul de Arte Vizuale din Vama Veche: Workshopuri, concerte, venisaje și invitați din șase țări
Ultima Ora Social

Spectacol în Piața Ovidiu din Constanța. Peste 40 de show-uri live

Peste 40 de show-uri live, cu muzică pentru toate gusturile, vor avea loc în Piața Ovidiu din Constanța, în următoarele patru weekenduri, sub genericul „Magic Sunsets”. Ștefan Bănică, VH2, Aurelian Temișan & T Band deschid, vineri, seria de concerte, transmite MEDIAFAX.

Piața Ovidiu din Constanța se va transforma, timp de patru weekenduri, începând de vineri, în cel mai fierbinte loc de pe litoralul românesc, urmând să găzduiască cele mai tari concerte de la malul mării. Constănțenii și turiștii aflați în vacanță vor avea parte de peste 40 de show-uri live cu muzică pentru toate gusturile.

Astfel, fiecare vineri din cele patru weekenduri se va desfășura sub genericul „Magic Sunsets”, iar între artiștii care vor evolua în Piața Ovidiu se vor număra Ștefan Bănică, Loredana, Proconsul sau Horia Brenciu.

Zilele de sâmbătă vor sta sub semnul Kiss Energy, Smiley, Carla’s Dreams, Delia sau Irina Rimes fiind doar câțiva din cei care vor urca pe scenă.

Duminicile vor deveni Rock Nights, iar Celelalte Cuvinte, Phoenix, Holograf sau Cristi Minculescu vor fi prezenți și ei în fața publicului.

Seria de concerte va fi deschisă, vineri seară, de Ștefan Bănică, VH2, Aurelian Temișan & T Band. Sâmbătă vor concerta Voltaj, 3 Sud Est, Connect-R, Antonia, Ruby, Jo și Adda, iar duminică seară publicul se va bucura de un spectacol de excepție oferit de Celelate Cuvinte, Cristi Minculescu și ZOB.

Pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții optime, în fiecare dintre cele patru weekenduri, de vineri dimineață și până luni dimineață, se vor lua măsuri de blocare a accesului autovehiculelor către Piața Ovidiu.

De asemenea, în zilele de desfășurare a concertelor, se vor bloca intersecțiile strada Marcus Aurelius cu strada Dimitrie Cantemir și strada Vasile Canarache cu strada Petru Rareș, de către autospeciale ale Jandarmeriei, în intervalul orar 18.00 – 24.00.

Totodată, în cele 12 seri de concerte, RATC Constanța va prelungi programul de funcționare a mijloacelor de transport în comun, ultimele curse vor pleca de la Poarta 1, respectiv Poarta 2, la ora 23.30.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.