Soţia lui Gheorghe Dincă a venit la “Casa Groazei”. Femeia a fost bătută de soț 1
Avocatul familiei Luizei, plângere penală pe numele soției lui Dincă. ”S-a întâlnit cu fata”
Ultima Ora Social

Soţia lui Gheorghe Dincă a venit la “Casa Groazei”. Femeia a fost bătută de soț

Soția criminalului în serie din Caracal, Elena a ajuns la casa unde Gheorghe Dincă ar fi omorât două adolescente după ce le-ar fi luat cu mașina la ocazie. Elena Dincă trăiește de ani buni departe de soțul său după ce acesta ar fi bătut-o crunt.

Soţia lui Gheorghe Dincă a venit la “Casa Groazei”. Femeia a fost bătută de soț 2

Criminalul din Caracal este căsătorit în acte cu Elena Dincă, dar femeia trăiește de ani buni în Italia cu cei trei băieți. Al patrulea copil locuiește în Timișoara. Aseară, soția criminalului sadic a fost prezentă la perchezițiile de la casa din Caracal.

Soția criminalului, Elena Dincă nu a dat nicio declarație presei după ce s-au terminat perchezițiile. Peste 200 de oameni strânși în fașa casei au huiduit-o pe Elena Dincă. Femeia s-a urcat într-un Logan de culoare galben, vizibil rușinată de faptele soțului.

Elena Dincă, soțul și cei trei băieți au plecat în urmă cu mai mulți ani să lucreze în Italia. La un moment dat, Gheorghe Dincă a avut o aventură cu o femeie din zonă și se pare că bărbatul a abuzat-o pe fiica acesteia. Poliția din Italia i-a dat interdicție și astfel criminalul a fost nevoit să se întoarcă în țară, la Caracal.

La doar o lună a ajuns în țară și soția sa Elena, dar vecinii spun că suspectul criminal a bătut-o crunt și nu i-a dat voie să locuiască în casă. Elena Dincă a mers să locuiască la un fiu, în apropiere de Deveselu.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii