Declarația șoc care schimbă cursul anchetei. ”Nu el este criminalul!” 5
Fiica criminalului din Caracal rupe tăcerea. A vorbit despre cazul tatălui său
Ultima Ora Social

Declarația șoc care schimbă cursul anchetei. ”Nu el este criminalul!”

Jana, pe numele ei din buletin Ioana Bărbulescu, sora lui Gheorghe Dincă, a declarat că ea crede că la mijloc ar fi vorba de altcineva, pe care fratele ei apără. De asemenea, aceasta susţine că Gheorghe Dincă se teme să spună adevărul.

„Ori apără pe cineva, ori să termine cu plimbatul de acasă. E posibil să ascundă pe cineva. E posibil să recunoască pentru că îi e frică de cel pe care-l ascunde”, a spus sora lui Gheorghe Dincă, potrivit surselor www.spynews.ro.

Gheorghe Dincă urmează să fie dus la Penitenciarul Jilava pentru a fi supus unei expertize psihiatrice. Momentan încă nu a fost stabilită ziua în care se va întâmpla asta.

Totoată, Bogdan Alexandru, avocatul lui Gheorghe Dincă, a confirmat faptul că anchetatorii au suspiciuni cu privire la alte crime care ar fi fost comise de acesta.

„Suspiciuni există din partea anchetatorilor cu privire la alte crime. Asta pot să vă confirm, vor face cercetări. Pe mine nu m-au informat”, a declarat Bogdan Alexandru.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii