ȘOCANT! Vedetă Pro Tv, bătută crunt în magazin! ” Mi-a țâșnit sângele!”.FOTO
ȘOCANT! Vedetă Pro Tv, bătută crunt în magazin! ” Mi-a țâșnit sângele!”.FOTO
Social Ultima Ora

ȘOCANT! Vedetă Pro Tv, bătută crunt în magazin! ” Mi-a țâșnit sângele!”.FOTO

Cristina Joia, unul dintre designerii din emisiunea „VISURI LA CHEIE”,de la Pro TV, a povestit că a sunat singură la ambulanță, după ce a fost lovită de o femeie, într-un magazin din Capitală.

Vedeta Pro Tv, spune că, angajații și martorii nu au intervenit să o ajute, ba mai mult, un paznic a spus că se afla „la țigară” în momentul producerii agresiunii!

ȘOCANT! Vedetă Pro Tv, bătută crunt în magazin! ” Mi-a țâșnit sângele!”.FOTO 11

Cristina Joia, lovită sălbatic de o femeie!

Scenele dure au avut loc sâmbătă seara, într-un magazin din Capitală. Joia a fost desfigurată de o femeie, care a lovit-o în figură cu un obiect dur.

Agresiunea s-a petrecut sub ochii angajatelor magazinului. Cristina a ajuns de urgență la spital, fiind operată la nas, iar agresoarea este liberă, dar va fi anchetată și riscă pușcăria.

“M-am trezit cu un pumn în față, a fost incredibil de puternică, pe moment nu mi-am dat seama că avea ceva ascuțit la mână și am căzut. Mi-a țâșnit foarte mult sânge, oamenii din jur se uitau, nimeni nu suna la politie sau SMURD, ea a fugit, mi-era foarte rău deja”, a povestit vedeta de la „Visuri la cheie”, la știrilerprotv.

ȘOCANT! Vedetă Pro Tv, bătută crunt în magazin! ” Mi-a țâșnit sângele!”.FOTO 12

Vizita banală dintr-un magazin din sectorul 4 s-a transformat în coșmar, după ce Cristina Joia i-a cerut unei femei să-și mute bolidul de pe trecerea de pietoni, deoarece blocase complet intrarea în parcarea magazinului.

„M-am îndreptat către magazin și o văd pe această femeie care iese din magazin și se îndreaptă către mașină, și am întrebat-o dacă e mașină ei și mi-a răspuns într-un limbaj foarte vulgar pe care nu-l pot reproduce că ce mă intereseza pe mine.

Am intrat în magazin și am lăsat-o înjurând. M-am apucat să fac cumpărături, puneam banane, eram cu spatele și când m-am întors m-am trezit cu un pumn în față”, a declarat victima.

ȘOCANT! Vedetă Pro Tv, bătută crunt în magazin! ” Mi-a țâșnit sângele!”.FOTO 13

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii