Șocant. Vecinii lui Dincă sunt speriați de proxeneți. ”Vin și ne dau foc” 1
Fiica criminalului din Caracal rupe tăcerea. A vorbit despre cazul tatălui său
Ultima Ora Social

Șocant. Vecinii lui Dincă sunt speriați de proxeneți. ”Vin și ne dau foc”

Frica e la ea acasă pe strada lui Gheorghe Dincă. Oamenii vorbesc despre o rețea de traficanți de fete, dar se feresc de cameră. Le e teamă. „Dacă ne văd pe bandă, vin traficanții și dau foc la case”, spun ei.

Frica s-a așternut pe strada lui Gheorghe Dincă, după ce a mărturisit două crime. Oamenii par convinși că în spatele celor două crime se ascunde mult mai mult, dar discută doar între ei, cu străinii nu vorbesc, informează mediafax.ro.

O femeie a spus, refuzând să fie filmată, că la locuința lui Dincă a fost văzută de mai multe ori o mașină de lux condusă de o femeie. Tânăra a auzit prin Caracal că femeia care conduce mașina de lux este cea care „atrăgea fetele” și le ducea la Dincă. Aceeași tânără spune că localnicii sunt cu toții convinși că Dincă nu făcea faptele singur, dar nu vor vorbi niciodată. De teamă.

Mai mulți vecini spun și ei că se tem să vorbească pentru că „dacă ne văd pe bandă, vin traficanții și dau foc la case”.

Ipoteza avansată de un bărbat este că într-o eventuală rețea ar putea și implicați băieții lui Dincă, iar acesta îi acoperă: „Mă gândesc să nu fie fiii lui. Și el, ca să-i acopere, a spus că le-a omorât”.

„Nu cred eu că a făcut de unul singur treaba asta”, adaugă un alt vecin.

Alți localnici sunt convinși că Dincă duce anchetatorii de piste false, altfel nu se explică lipsa cadavrelor.

DIICOT a anunțat că Gheorghe Dincă nu a fost implicat în niciun dosar penal în perioada 2004-2019, nici în Olt și nici în Craiova, și au precizat, în cazul dispariției Luizei, că dosarul de trafic de persoane a fost deschis după mai mult de o lună de la plângerea formulată de bunicul ei. Procurorii DIICOT au fost sesizați cu privire la fapta de trafic de persoane, în privința dispariției Luizei, abia în data de 5 iunie, „la mai mult de o lună de la săvârșirea faptei, deși plângerea penală formulată de către numitul I.S. (bunicul Luizei, n.r.) fusese înregistrată la Postul de Poliție Dioști încă din data de 15.04.2019”.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.