O fetiță de 8 ani, căutată de zeci de persoane și câini de urmă după ce a plecat de acasă
O fetiță de 8 ani, căutată de zeci de persoane și câini de urmă după ce a plecat de acasă
Ultima Ora Social

ȘOCANT. Un bărbat de 57 de ani, pervesiuni sexuale cu o minoră de doar 7 ani

Un bărbat de 57 de ani din comuna Oțeleni, județul Iași, a fost arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat că a supus o fată de 7 ani la perversiuni sexuale. Poliția a fost sesizată de directorul școlii din comună, după ce fetița a povestit ce i s-a întâmplat, conform mediafax.ro

Inspectoratul Județean de Poliție Iași a reținut un bărbat în vârstă de 57 de ani din comuna Oțeleni, județul Iași, acuzat că a supus o fatiță de 7 ani la perversiuni sexuale.

„Pe data de 4 octombrie și 7 noiembrie bărbatul ar fi ademenit fetița de 7 ani la domiciliul său și ar fi obligat-o să suporte două acte sexual orale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Iași, Ioana Buștiuc.

Cazul a fost investigat încă din 13 noiembrie 2018, după ce Poliția a primit o sesizare din partea directorului școlii din comuna Oțeleni.

„În urma cercetărilor, Poliția a reținut un bărbat de 57 de ani din comuna Oțeleni, care a fost adus în fața instanței, unde i s-a dat arestare preventivă pentru 30 de zile”, a adăugat Ioana Buștiuc.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii