Șocant. Luiza Melencu nu mai e dată dispărută 5
Bombă în Cazul Caracal. Mama Luizei, lovită crunt de procurori. Fata are alt tată
Ultima Ora Social

Șocant. Luiza Melencu nu mai e dată dispărută

Luiza Melencu a figurat pe pagina ”Copii dispăruți” de pe site-ul Poliției Române până miercuri. Conform informațiilor, Luiza dispăruse din data de 14 aprilie 2019. Erau prezentate semnalmentele și cu ce era îmbrăcată la data dispariției. Mai jos o captură cu pagina pe care apărea Luiza, conform wowbiz.ro

Șocant. Luiza Melencu nu mai e dată dispărută 6

Joi, Luiza nu mai apare pe pagina ”Copii dispăruți”. În schimb Alexandra Măceșanu încă mai figurează în lista dispăruților.

Șocant. Luiza Melencu nu mai e dată dispărută 7

În data de 15.04.2019, lucrătorii Postului de Poliție Dioști au fost sesizați, prin plângere, de către o persoană de sex masculin, din comuna Dioști, sat Radomir, jud. Dolj, cu privire la faptul că, nepoata sa, în vârstă de 18 ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliul  din comuna Dioști către municipiul Caracal și nu a mai revenit.

Gheorghe Dincă a recunoscut, la audieri, că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, de 15 ani, pe data de 25 iulie, în jurul orei 12,00, atunci când a surprins-o cu telefonul în mână sunând la 112, şi ulterior i-a incinerat corpul.

De asemenea, el susţine că a ucis-o şi pe cea de-a doua fată, Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie, însă anchetatorii nu au reuşit să afle de la el unde i-a aruncat corpul.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.