Șocant ce se întâmplă la Casa Groazei. Criminalul cară un sac în spate 1
Șocant ce se întâmplă la Casa Groazei. Criminalul cară un sac în spate
Ultima Ora Social

Șocant ce se întâmplă la Casa Groazei. Criminalul cară un sac în spate

 Polițista care a jucat rolul Alexandrei are, marți, rolul Luizei, în cadrul reconstituirii cazului fetei de 18 ani, despre care Gheorghe Dincă spune că a omorât-o după ce a luat-o la ocazie, în luna aprilie. Dincă pare purtând pe brațe un sac, în care ar fi pus,în ziua crimei, trupul Luizei Melencu.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că în a doua zi de reconstituire a crimelor de la Caracal, Gheorghe Dincă poartă pe brațe un sac. Acesta ar fi declarat că la fel a făcut în ziua în care ar fi ucis-o pe Luiza Melencu, în aprilie, și i-a pus trupul în sac, apoi l-a scos din casă.

De altfel, Dincă a fost surprins, marți, purtând sacul respectiv pe brațe, în curtea casei sale, din Caracal.

La fel ca în prima zi, o polițistă joacă rolul Luizei, aceeași care luni a jucat rolul Alexandrei Măceșanu, fata de 15 ani, despre care Dincă spune că a omorât-o.

Gheorghe Dincă a fost adus, luni dimineață, de anchetatori, la locuința sa din Caracal, pentru reconstituirea faptelor. Bărbatul a fost transferat încă de sâmbătă în Arestul Poliției Olt, pentru a participa, luni și marți, la reconstituirea presupuselor crime pe care a mărturisit că le-a comis în casa din Caracal.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.