Ambasada Finlandei face mișto de chelfăneala luată de Mircea Badea: „Ce se întâmplă când încerci să impresionezi în 5 secunde”
Ultima Ora Social

CAZUL #COLECTIV. MIRCEA BADEA ATAC FURIBUND LA KLAUS IOHANNIS. ”SUNT ORIPILAT”

 CAZUL #COLECTIV. MIRCEA BADEA ATAC FURIBUND LA KLAUS IOHANNIS. ”SUNT ORIPILAT”

Realizatorul TV de la Antena3 Mircea Badea a vorbit în pasă emisiunii „Sintez zilei” despre tragedia din clubul Colectiv. 

Badea l-a atacat dur pe președintele Klaus Iohannis pentru faptul că a fost singura personalitate politică care a depus o coroană de flori la CLUBUL COLECTIV în memoria celor 65 de tineri morți în tragicul incendiu de acum 3 ani.

„Eu aș zice să începem cu școlile, nu cred că cluburile sunt prioritatea. Eu nu voi vorbi aproape deloc despre tragedia de la Colectiv. M-am ocupat foarte mult atunci cu statistici internaționale, pentru a contracara propagandă. Am spus tot ce aveam de spus despre tragedie. Alte analize eu nu mai am ce să fac. Mă declar oripilat și asta este singură referire pe care o fac. Oripilat mă declar de ce a făcut domnul Iohannis, s-a dus la clubul Colectiv. Pe el asta l-a interesat că a trebuit să moară oameni că să cadă Guvernul PontaIohannis nu poate să reziste să nu fie monstruos. Îi lipsește ceva esențial. Raportarea corectă a unui om care s-a dus acolo să comemoreze spunea că „nu va supărați, nu e nici locul, nici momentul”, a spus Mircea Badea.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.