Poliția face cercetări, după ce 2 câini au fost găsiți spânzurați într-o pădure
Poliția face cercetări, după ce 2 câini au fost găsiți spânzurați într-o pădure
Exclusiv Social Ultima Ora

CRUZIME FĂRĂ MARGINI. 2 câini găsiți spânzurați într-o pădure din Bistrița-FOTO-

Mai mulți câini de la stână au fost găsiți spânzurați într-o pădure din județul Bistrița-Năsăud.

Un voluntar la Organizația pentru Protecția Mediului și Combaterea Braconajului, a găsit ce doi câini spânzurați într-o pădure din apropierea localității Silivașu de Câmpie și a alertat ulterior autoritățile.

”CÂINI DE LA STÂNĂ SPÂNZURAȚI ÎN PĂDURE

Un coleg al nostru a observat in cursul zilei de sâmbăta doi câini spânzurați in pădure, lângă satul Silivașu de Câmpie, Jud Bistrița-Năsăud.

Par a fi câini de întors de oile. Dacă acești câini ar fi fost sterilizați și cu microchip, probabil ar fi fost mai ușor de recunoscut, cel puțin, dacă nu chiar erau salvati!

Excesul de câini duce la abandon și uciderea acestora!Aici așteptăm mai multe de la primarii care nu supăra votanții, dar și de la efectul amenzilor aplicate de către polițiști.

Datoria noastră este sa ne ținem de acești factori implicați pentru a salva aceste suflete.

Revenind la poveste, ne-am deplasat ulterior la fata locului împreuna cu patrula Secției 3 de poliție Rurala Lechinta, iar apoi pentru cercetări la fata locului, Biroul pentru Protecția Animalelor și un criminalist.

Cruzime.doi câini spânzurați în pădure
Cruzime.doi câini spânzurați în pădure

Cercetările sunt in curs. —-

Punct de vedere al IPJ BISTRIȚA:

În  această după-masă, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința au fost sesizați despre existența a două cadavre canine în extravilanul localității Silivașul de Câmpie.

La locul evenimentului intervine echipajul din cadrul Biroului Pentru Protectia Animalelor și un specialist criminalist.

Cercetările sunt desfășurate în cadrul unui dosar penal, urmând a fi stabilite împrejurările producerii infractiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept, conform Legii 205/2004”, au transmis cei de la Organizația pentru Protecția Mediului și Combaterea Braconajului – OPMCB.

Câini spânzurați în pădure
Câini spânzurați în pădure

 

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.