Șocant. Au apărut alte 2 victime ale criminalului Dincă 1
Șocant ce se întâmplă la Casa Groazei. Criminalul cară un sac în spate
Ultima Ora Social

Șocant. Au apărut alte 2 victime ale criminalului Dincă

După ce o femeie în vârstă de 49 de ani a depus la Inspectoratul de Poliție din Olt o plângere pe numele lui Gheorghe Dincă în care îl acuză pe acesta că a violat-o și lovit-o, alte două femei au mers la poliție pentru a-l reclama. Conform România TV, cele două au declarat că ar fi fost abuzate de monstrul din Caracal în urmă cu 10 ani. Atunci, fetele erau în grija lui Dincă, pentru că părinții lor erau la muncă pentru acesta, iar ele au rămas cu el, acasă. Dincă a profitat și le-a abuzat, conform spuselor acestora.

Ancheta de la casa lui Gheorghe Dincă este în plină desfășurare. Aparatură specială pentru scanarea solului a fost  folosită pentru cercetări la casa din Caracal, unde se caută probe pe care bărbatul le-ar fi putut îngropa sub pământ sau în gropile betonate.

La cercetările din casa și curtea sa participă și Gheorghe Dincă, bărbatul care a mărturisit că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu (15 ani) și Luiza Melencu (18 ani), apoi le-a ars cadavrele.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii