Șocant. A apărut video cu momentul sinuciderii de la metrou 1
Ultima Ora Social

Șocant. A apărut video cu momentul sinuciderii de la metrou

După ce aseară cazul ei a șocat întreaga țară, au apărut și primele imagini cu momentul incidentului în urma căruia o femeie s-a sinucis la stația de metrou Apărătorii Patriei. Pe filmare se vede exact cum femeia, îmbrăcată într-o haină de culoare deschisă și cu o glugă pe cap, se uită spre tunel, în așteptarea metroului. Atunci când vede că trenul intră în stație, aceasta se aruncă fără nicio ezitare în fața garniturii.

Timp de mai multe ore, circulația metroului între Piața Sudului și Apărătorii Patriei a fost oprită. S-a așteptat ințial sosirea salvatorilor la fața locului și deconectarea de la curent a magistralei de metrou. Nu se știa dacă victima a supraviețuit, nici măcar dacă este vorba despre o femeie sau un bărbat.

Imaginile care au devenit publice sunt cele surprinse chiar în momentul în care femeia s-a aruncat în fața trenului. Intenția acesteia a fost clară, după cum se vede pe filmarea de pe camerele de vedere de la metrou, din stația Apărătorii Patriei. Încă nu s-a stabilit identitatea victimei, însă anchetatorii susțin că aceasta are în jur de 35 de ani. Nu se știe nici măcar ce ar fi împins-o pe victimă să recurgă la acest gest extrem. Victima a stat preț de câteva zeci de minute sub roțile trenului, până când s-a reușit intervenția.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.