Șoc! Mario Iorgulescu va fi pedepsit necruțător! ”Dinte pentru dinte!” 1
Șocant. Procurorii au mers să-l audieze pe Mario Iorgulescu. Cine i-a oprit
Ultima Ora Social

Șoc! Mario Iorgulescu va fi pedepsit necruțător! ”Dinte pentru dinte!”

Mario Iorgulescu are noi probleme după accidentului de circulație în urma căruia a ucis un tânăr de 24 de ani. Fiul fostului președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) Gino Iorgulescu este amenințat de vărul bărbatului care și-a pierdut viața. Acesta se află în închisoare și, potrivit unor surse, are de gând să se răzbune, arată playtech.ro.

Vărul lui Dani Vicol ar fi încarcerat pentru crimă, susțin apropiații familiei. Acesta a fost sfâșiat de durere în momentul în care a aflat că tânărul de 24 de ani și-a pierdut viața în accidentul de circulație produs de Mario Iorgulescu. „Dacă Mario scapă cu viaţă şi ajunge în închisoare, îl voi termina! Dinte pentru dinte”, le-ar fi spus acesta colegilor de celulă.

Vestea că vărul lui Dani Vicol a promis răzbunare a ajuns și la urechile lui Gino Iorgulescu. Foarte speriat, fostul președinte al LPF ar fi suplimentat imediat numărul de bodyguarzi. „Lui Gino îi este teamă de răzbunare, mai ales că s-a auzit de acea ameninţare… Aşa că în scurt timp el îşi va angaja câţiva bodyguarzi”, a dezvăluit un apropiat.

Mario Iorgulescu este în continuare internat în spital, după ce a suferit mai multe fracturi în urma accidentului de circulație pe care l-a produs după ce a consumat alcool și cocaină și a condus cu 240 km/h. Familia tânărului mort ar fi cerut 3 milioane de euro daune morale, după ce săptămâna trecută Gino Iorgulescu a anunțat că va sprijini financiar cele două fetițe care au rămas fără tată.

„Le-am făgăduit rudelor celui care a murit că vom face tot posibilul ca să ajutăm din toate punctele de vedere familia greu încercată, am promis în fața lui Dumnezeu că vom avea grijă de copiii rămași fără tată”, a transmis Gino Iorgulescu prin intermediul unui comunicat.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii