Femeie de 76 de ani, omorâtă pe stradă în București
Femeie de 76 de ani, omorâtă pe stradă în București
Ultima Ora Justiție Social

Șoc în sediul Primăriei! Un funcționar a fost înjunghiat de un asistat social nemulțumit de locul de muncă propus

Caz halucinant în Botoșani! Un angajat al Primăriei Ștefănești a fost înjunghiat de un asistat social, joi, pentru că s-a simțit jignit de locul de muncă propus de un reprezentant al Agenției pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM).

Persoana înjunghiată este un bărbat care a intervenit în apărarea angajatei AJOFM, care era apostrofată de asistatul nemulțumit, scrie Monitorul de Suceava.

Incidentul a avut loc chiar în sediul Primăriei Ştefăneşti, unde autorităţile au oferit un spaţiu AJOFM Botoşani. Aici, una dintre angajatele Agenţiei a discutat cu un asistat social şi i-a oferit un loc de muncă. Însă, nemulţumit de propunere, bărbatul a început să facă scandal, moment în care un angajat al primăriei, aflat în acelaşi birou, a intervenit şi a fost înjunghiat. Primarul oraşului Ştefăneşti, Florin Buţura, a declarat că angajatul se afla în birou pentru a verifica instalaţia de căldură şi a intervenit după ce asistatul social a început scandalul. Poliţiştii din Botoşani au declanşat o anchetă în acest caz şi au reuşit să îl prindă pe agresor, relatează Mediafax. Citeşte întreaga ştire:Angajatul unei primării din județul Botoșani, înjunghiat de un asistat social. Care a fost motivul agresiunii

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.