ULUITOR. Peste 30 000 de euro A CHELTUIT Cristiano Ronaldo pe 2 sticle de vin în 15 minute
Ultima Ora Sport

ȘOC în fotbal. Cristiano Ronaldo ACUZAT DE VIOL. Fotbalistul confirmă întâlnirea cu femeia în cauză

ȘOC în fotbal. Cristiano Ronaldo ACUZAT DE VIOL. Fotbalistul confirmă întâlnirea cu femeia în cauză

Publicaţia Der Spiegel a dezvăluit identitatea femeii care susţine că a fost violată de Cristiano Ronaldo în 2009 şi prezintă un interviu cu americanca în vârstă de 34 de ani, relatează L’Equipe.

Potrivit publicaţiei, victima este Kathryn Mayorga, scrie news.ro.

Avocatul femeii a deschis o procedură pentru contestarea validităţii acordului încheiat în afara procedurilor judiciare. Avocatul se bazează şi pe un document în care fotbalistul ar explica faptul că femeia ar fi spus “nu” şi “încetează” de mai multe ori.

În mărturia sa, Kathryn Mayorga a vorbit despre faptul că ar fi suferit un viol anal în noaptea de 12 iunie 2009, într-o cameră de hotel din Las Vegas.

Cristiano Ronaldo a negat acuzaţiile şi susţine că a fost vorba de o relaţie sexuală consensuală.

În aprilie 2017, Der Spiegel a scris că portughezul Cristiano Ronaldo ar fi plătit 375.000 de dolari unei femei pentru a scăpa de acuzaţia de viol. Der Spiegel a anunţat atunci că se află în posesia unei copii a unei scrisori de şase pagini pe care femeia violate i-ar fi trimis-o lui Ronaldo la peste un an de la evenimentul petrecut în noaptea de 12 spre 13 iunie 2009, la Las Vegas. Femeia era identificată atunci ca fiind Susan K.

Potrivit Der Spiegel, Ronaldo se afla la Las Vegas împreună cu cumnatul şi cu vărul său când a cunoscut-o pe “Susan K” la o petrecere. Cei doi au ajuns în apartamentul fotbalistului din Palms Place Hotel, iar după ce au intrat în jacuzzi şi s-au sărutat, Ronaldo ar fi violat-o. Femeia ar fi depus o plângere la poliţie, dar a doua zi de dimineaţă s-a ajuns la un acord prin care Ronaldo îi plătea 375.000 de dolari în schimbul retragerii acuzaţiei. Mai mult, femeia se angaja să nu ofere detalii despre acea noapte şi să şteargă orice fel de materiale electronice sau scrise.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.