Șoc! Elev de 17 ani, găsit mort în sala de meditaţii a unui liceu din Miercurea Ciuc. Avea o plagă înţepată în zona inimii 1
Primul caz de hipotermie înregistrat în acest început de vreme rea
Ultima Ora Social

Șoc! Elev de 17 ani, găsit mort în sala de meditaţii a unui liceu din Miercurea Ciuc. Avea o plagă înţepată în zona inimii

Un elev în vârstă de 17 ani a fost găsit vineri mort în sala de meditaţii a unui liceu din Miercurea Ciuc, cu o plagă înţepată la nivelul inimii, medicii de la Serviciul de Ambulanţă afirmând că ar fi vorba de o sinucidere.

Şeful Serviciului de Ambulanţă Harghita, dr. Peter Szilard, a declarat pentru AGERPRES că un echipaj cu medic a fost solicitat pentru a interveni în cazul unui copil de 17 ani, care ar fi încercat să se sinucidă şi şi-a tăiat venele.

Ajuns la faţa locului, echipajul a constatat că elevul era decedat, căzut cu faţa în sus şi avea o plagă înţepată la nivelul inimii.

“Când a ajuns acolo, ambulanţa cu medic a constatat că e adevărat că e vorba de o sinucidere, era o plagă înţepată, hemitorace stâng, la nivelul inimii. În sala de meditaţii, era căzut pe spate. Rigiditatea cadaverică era instalată, înseamnă că de câteva ore s-a produs tragedia. Medicul nu a putut decât să constate decesul”, a declarat şeful Serviciului de Ambulanţă Harghita.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.