Ecaterina Andronescu dată în judecată. Ministrul educației a bulversat sistemul
Ultima Ora Social

ȘOC. ECATERINA ANDRONESCU VREA SĂ-I LASE REPETENȚI PE ELEVII DE CLASA I

Ministrul educației Ecaterina Andronescu este pusă pe fapte mari și vrea o nouă reformă în sistemul de învățământ. Una dintre modificările pe care ar vrea să le introducă șefa de la eccație este și aceea ca elevii de clasa I să poată fi lăsați repetenți.

„Din păcate este o prevedere legală. Până în clasa a III-a nu îi poate lăsa repetenţi, dar eu cred că trebuie să revenim asupra acestui lucru, pentru că iată unde suntem: ajungem la clasa a VIII-a şi atunci constatăm că nu ştiu să scrie bine, să calculeze şi 36% nu sunt în stare să ia 5 la evaluarea de la clasa aa VIII-a. Obiectivele trebuie să le stabilim prin lege şi fişa postului profesorului”, a declarat ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, la Digi24. Ministrul Educației este de părere că obiectivul de a nu lăsa repetent un copil de clasa I este o greşeală”, a spus Andronescu la digi24.ro.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii