ȘOC! Conducerea PSD va fi anchetată! Procurorul General a fost sesizat 7
Exclusiv Justiție Ultima Ora

ȘOC! Conducerea PSD va fi anchetată! Procurorul General a fost sesizat

Ministrul Finanţelor Florin Cîţu a cerut miercuri procurorului general anchetarea tuturor declaraţiilor făcute de către conducerea PSD de la începutul declarării stării de urgenţă, considerând că au instigat la nesupunere şi la subminarea autorităţii statului şi au adus costuri imense pentru economie.

”Solicit procurorului general anchetarea tuturor declaraţiilor făcute de către conducerea PSD de la începutul declarării stării de urgenţă şi până astăzi.

Aceste declaraţii  au instigat la nesupunere şi la subminarea autorităţii statului şi au adus costuri imense pentru economie!, a declarat Cîţu.

ȘOC! Conducerea PSD va fi anchetată! Procurorul General a fost sesizat 8

Ministrul s-a referit la declaraţiile făcute de conducerea PSD privind banii alocaţi pentru Sănătate.”În 2020 banii alocaţi pentru Sănăate reprezintă 33 la sută din PIB, este cea mai mare sumă alocată acestui capitol  din 2014 până astăzi”, a mai afirmat Cîţu.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii