Situație dramatică la Galați. Peste 50 de medici infectați cu COVID-19. Nu se mai fac internări 1
Ultima Ora Social

Situație dramatică la Galați. Peste 50 de medici infectați cu COVID-19. Nu se mai fac internări

Peste 50 de cadre medicale de la Spitalul Județean din Galați s-au infectat cu noul coronavirus. În spital nu se mai fac internări, iar pacienţii în stare bună au fost externaţi.

54 de cadre medicale sunt infectate cu coronavirus. Este vorba despre cinci medici şi 48 de membri ai personalului medico-sanitar şi auxiliar.

Patru secţii ale spitalului au fost închise pentru dezinfecţie, iar pacienţii care nu au putut fi externaţi au fost transferaţi în alte zone ale unităţii medicale. În spital nu se mai face nicio internare, iar pacienţii cu rezultate negative şi stare generală bună au fost externaţi. În prezent, în unitatea medicală gălăţeană mai sunt internaţi 391 de pacienţi.

„Vă aducem la cunoştinţă faptul că Serviciul UPU este supraaglomerat, iar personalul lucrează în condiţii foarte dificile.

 

Facem un apel către populaţie să respecte normele sanitare şi să dea dovadă de conduită responsabilă, de seriozitate şi solidaritate pentru a depăşi cu bine această perioadă”, au anunţat reprezentanţii Spitalului Judeţean Galaţi.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.