Sindicatele din sănătate pichetează Guvernul. ”Mitingul epuizării!” Ce vor de la Orban 5
Social Ultima Ora

Sindicatele din sănătate pichetează Guvernul. ”Mitingul epuizării!” Ce vor de la Orban

Reprezentanţi ai Federaţiei Sanitas pichetează, marţi, Guvernul, nemulţumiţi de „strategiile de criză incoerente, promisiunile neonorate, deciziile politice luate fără consultarea partenerilor sociali”. 

„Marţi, 3 noiembrie 2020, la ora 11.oo, Federaţia Sanitas pichetează Guvernul României într-un ultim gest de conştientizare a factorilor responsabili că aşa nu se mai poate!

Protestul Sanitas se va desfăşura sub denumirea ”Mitingul epuizării” pentru că ne-au epuizat: strategiile de criză incoerente, promisiunile neonorate, deciziile politice luate fără consultarea partenerilor sociali!”, arată Federaţia Sanitas.

Sindicaliştii susţin că salariaţii din sistemul sanitar şi din sistemul de asistenţă socială sunt epuizaţi „pentru că luptă de mai bine de 8 luni pe un front în permanentă schimbare, fără a li se respecta dreptul la odihnă, la protecţie, la remunerarea corectă a muncii, sunt cu atât mai epuizaţi cu cât pierd din ce în ce mai des colegi dragi, care nu mai fac faţă luptei cu virusul ucigaş din cauza stresului la care sunt supuşi, stres care le slăbeşte capacitatea de apărare”.

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii