Simona Halep face senzație la Roland Garros. Ce scrie pe tricoul ei
Simona Halep, după retragerea de la turneul Wuhan. ”Spatele meu a fost dureros”
Ultima Ora Sport

Simona Halep va face pereche cu Julia Goerges în proba de dublu, de la Miami

Simona Halep s-a înscris şi în proba de dublu a turneului de la Miami, unde va face echipă cu Julia Goerges. În primul tur, cele două vor da peste Timea Babos şi Kristina Mladenovic, cap de serie numărul 2, conform mediafax.ro

În cariera sa, Halep a înregistrat 57 de victorii şi 57 de înfrângeri în proba de dublu. În clasamentul de dublu, Halep ocupă locul 409. Ocupanta locului 3 în ierarhia mondială, la simplu, are în palmares şi un titlu câştigat la dublu. Halep nu a mai jucat din august 2018 în proba de dublu, când a pierdut în primul tur la Montreal.

În proba de dublu de la Miami s-au mai înscris şi Monica Niculescu, Irina Begu, Mihaela Buzărnescu şi Raluca Olaru. Niculescu va face echipă cu Abigail Spears, iar în primul tur vor da peste Anna-Lena Groenefeld şi Lucie Hradecka. Begu şi Buzărnescu vor evolua împreună şi în primul tur vor se vor duela cu surorile Chan. Raluca Olaru şi Drija Jurak vor întrunta perechea formată din Desirae Krwczyk şi Sabrina Santamaria.

Dacă Halep/Goerges şi Niculescu/Spears îşi câştigă meciurile din primul tur, se vor duela direct în a doua rundă.

Rezultatele Simonei Halep la Miami au fost în scădere în ultimii ani, până la o eliminare în turul trei anul trecut. Halep vine după o optime jucată la Indian Wells 2019. Interesant este că, din 2014 – anul marii sale ascensiuni, Halep nu a încheiat niciodată „The Sunshine Double” fără a juca măcar un sfert de finală, însă în general, rezultatele sale au fost mai bune la Indian Wells decât la Miami (excepţie – anul 2017, cu sfert la Miami şi tur 3 la Indian Wells).

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.